Lahjaideat 50-vuotiaalle - jotain ikimuistoista

Monet sivustolla vierailevat etsivät lahjaideaa 50-vuotiaalle.

Viisikymppiset on merkittävä taitekohta elämässä. Siksi monet haluavat juhlistaa merkkipäivää ikimuistoisella tavalla. Myös 50-vuotislahjaksi kannattaa etsiä jotain, jonka lahjan saaja tulee muistamaan koko loppuikänsä.

Ikimuistoinen lahja vaatii usein myös isompaa budjettia, johon yksittäisellä lahjan antajalla on varaa. Siksi kimppalahja sukulaisten tai ystäväjoukon kesken on erittäin varteen otettava vaihtoehto.

Seuraavaan on koottu muutama lahjaidea avuksi 50-vuotislahjaa etsiville. Nämä lahjaideat sopivat niin naiselle kuin miehellekin.

1. Vuokraa lahjaksi mökki Alpeilta.
Belvillan kautta voit vuokrata laadukkaan loma-asunnon 18 Euroopan maasta. Tarjolla on yli 20.000 vaihtoehtoa: maalla sijaitsevia asuntoja, kartanoita, majoja maatiloilla ja asuntolaivoja. Belvilla on keskittynyt ensisijaisesti matkustajiin, jotka etsivät keskivertoa laadukkaampaa yösijaa lomalleen. Tutustu Belvillan sivustoon. Sivusto on englanninkielinen, mutta hyvin helppokäyttöinen ja informatiivinen.

2. Vie juhlakalu ikimuistoiselle risteilylle.

Risteily esimerkiksi Punaisellamerellä on varmasti ikimuistoinen 50-vuotislahja. Kristina Cruises on suomalainen risteilyvarustamo, joka järjestää risteilyjä Punaisenmeren lisäksi mm. Välimerellä ja Norjan vuonoilla. Tutustu Kristina Cruisesin risteilytarjontaan

3. Osta lahjaksi suomalaista designia.

Suomalainen design on monen arvostama lahja. Suomalaisia design-tuotteita voi hankkia myös verkosta. FinnishDesignShop.com myy verkossa laadukkaita suomalaisia designtuotteita. Valikoimasta löytyy tuotteita niin sisustukseen, kattaukseen kuin keittiöönkin. Lisäksi kaupassa on laaja valikoima vaatteita ja kelloja. Saatavilla on useiden tunnettujen merkkien laatutuotteita, mm. Iittala, Arabia, Marimekko, Nanso Lempivaate, Ivana Helsinki, Fatboy, Tonfisk Design ja lähes 50 muuta tuotemerkkiä.

4. Hemmottele kylpylälahjakortilla

Voisiko olla rentouttavampaa lahjaa kuin lahjakortti kylpylään? Naantalin kylpylä on yksi Suomen tunnetuimmista kylpylöistä. Heidän lahjakorttikaupastaan voit ostaa lahjakortin ja tulostaa sen itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti