Lahjavinkit kesän juhliin

Kuva: elbfoto
Kesän juhlakausi on meneillään.

Poimi tästä lahjavinkit kesän juhliin.

Toivottavasti nämä lahjavinkit auttavat sopivan lahjan löytämisessä.


Lahjavinkit huumorintajuiselle


Persoonallinen lahjaidea on teettää juhlakalusta karikatyyri. Jos huumorintaju kestää, karikatyyri on varmasti mieluinen lahja, joka muistetaan pitkään. Tutustu karikatyyripiirtäjä Janne Markkasen sivuihin osoitteessa http://sites.google.com/site/karikatyyrikauppa/home

Toinen persoonallinen lahjavinkki on teettää lahjan saajalle vaate yksilöllisellä painatuksella. Spreadshirtin palvelun avulla voit suunnitella oman mallisi helppokäyttöisellä Flash-sovelluksella.

Yli 100 000 tuotteen valikoima T-paitoja, puseroita, takkeja ja muita vaatteita. Suunnittele oma grafiikka tai painata vaatteeseen lahjan saajalla tärkeä valokuva. Voit teettää paitoja vaikka yksittäin. Tekstiilit ja painatukset ovat korkealaatuisia ja tuotteet lähetetään kahden päivän kuluessa tilauksesta. Tästä pääset Spreadshirtin sivuille

Lahjavinkit lukutoukalle
Kirja tai lehtitilaus on perinteisempi lahjaidea, mutta lukutoukalle aina niin sopiva. Kirjat ja lehdet ovat tuotteita, jotka ovat erityisen helppo tilata netistä.

Kannattaa tutustua ainakin BookPlus -verkkokirjakauppaan. Suomen suurimmassa verkkokirjakaupassa on yli miljoonan kirjan valikoima suomen-, englannin-, ja saksankielistä kirjallisuutta. Lisäksi nopea toimitus ja edullinen hintataso.

Lukutoukalle oiva lahja on myös lehden vuosikerta.

Lahjavinkit muotitietoiselle
Uudet kesävaatteet ovat varmasti useimpien meidän toiveissamme. Vaatteiden ostaminen lahjaksi ei ole helppoa, mutta lahjakortin ostaminen vaatekauppaan on.

Juhlien lähestyessä saattaa olla tarvetta myös oman vaatekaapin sisällön päivittämiseen. Jos et jaksa tai ehdi lähteä kiertelemään kauppoja, tutustu ainakin seuraavien verkkokauppojen tarjontaan

Spreadshirt - Yli 100 000 tuotteen valikoima T-paitoja, puseroita, takkeja ja muita vaatteita, joihin voit suunnitella oman grafiikan tai painattaa lahjan saajalle tärkeän valokuvan.

Nelly.com - Nelly.com on Pohjoismaiden johtava nettikauppa, jossa myydään merkkialusvaatteita, vaatteita ja rantamuotia erityisesti 15-30-vuotiaille tytöille ja naisille. Laaja valikoima vaatteita ja asusteita myös muotitietoisille miehille.

Ellos - Kaikille tuttu Ellos.

Lisää lahjavinkkejä löydät katsomalla TOP 100 toivelahjalistat.

> Naisten toivelahjat TOP 100
> Miesten toivelahjat TOP 100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti