Joululahja naiselle netistä, 10 lahjaideaa

Joululahjojen hankkimisesta kannattaa tehdä itselleen mukava kokemus. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä vähemmän joululahjastressiä.

Varteenotettava vaihtoehto on hankkia mahdollisimman moni joululahja netistä. Tämä teksti onkin tarkoitettu erityisesti sinulle, joka et pidä (tuska)hikoilusta täpötäydessä ostoskeskuksesssa joulun alla.

Lahjaetsivä kokosi 10 naiselle sopivaa joululahjaideaa netistä hankittavaksi.

1. Kirja
Kirja on joululahja, joka on erityisen helppo ostaa netistä. Kirjalahjaa kannattaa etsiä esimerkiksi BookPlus -verkkokirjakaupasta, josta löytyy yli miljoonan kirjan valikoima suomen-, englannin-, ja saksankielistä kirjallisuutta. Lisäksi nopea toimitus ja edullinen hintataso.

2. Kylpylä- ja kauneushoitolahjakortti
Rentoutumisen tarpeessa olevalle naiselle osuva joululahjaidea on kylpylälahjakortti kauneushoitojen kera. Alla pari linkkiä, joihin kannattaa tutustua.

Naantalin Kylpylä - pohjoismaiden johtava, kansainvälinen kylpylä- ja kokoushotelli. Saatavilla myös kylpylälahjakortti.

Ruissalon kylpylä - Liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus, jossa virkistyvät sekä keho että mieli merellisissä maisemissa. Saatavilla myös kylpylälahjakortti.

3. Matka
Kenellepä matka ei kelpaisi joululahjaksi. Vaihtoehtojen etsiminen ja vertailu onnistuu hyvin netissä, kunhan on riittävästi aikaa tutkimiseen.

Kannattaa lukea näiltä sivuilta kirjoitus "Matka lahjaksi". Saat varmasti hyviä ideoita matkalahjan etsintään.

4. Musiikkia
Yksi varma joululahjaidea naiselle on hänen suosikkiartistinsa uusi levy. Esimerkiksi Lauri Tähkän tai Juha Tapion uusi levy kolahtaa monelle naiselle.

Musiikkia löydät esimerkiksi CDON.COM:n laajasta valikoimasta. Samasta osoitteesta löydät myös elokuvia, pelejä ja kirjoja edulliseen hintaan.

5. Lehden vuosikerta
Naiset ovat lehtien suurkuluttajia. Siksi myös valinnanvaraa löytyy, kun etsit sopivaa lehteä joululahjaksi naiselle. Alla pari linkkivinkkiä.

deko.fi - Uusi ideoita oman kodin viihtyvyyden parantamiseksi.
Kotiliesi - Klassikkolehti on ollut suomalaisen naisen korvaamaton ystävä jo vuodesta 1922. Joka numerossa runsaasti asiaa kodista, ruoasta, sisustuksesta ja hyvinvoinnista.

6. Kännykkä
Puhelin on hyvä lahjaidea, varsinkin jos tiedät, millaista puhelinta lahjan saaja toivoo. Hintavertailua kannattaa tehdä netissä, tässä muutama paikka, josta aloittaa

Nokia Online Kauppa - uusimmat puhelimet suoraan Nokialta
ONOFF-verkkokauppa - Ruotsin johtava kodinelektroniikan toimittaja, joka toimii myös Suomessa.

smartit.fi - Suomalainen IT-verkkokauppa

Pixmania - Kuluttajille tarkoitetun elektroniikan myyntijohtaja Euroopassa


7. Hajuvesi
Osta joululahjaksi hänen lempituoksunsa tai yllätä hänet jollakin uudella. Kannattaa katsastaa ainakin Yves Rocherin verkkokaupan valikoima. Tutun kosmetiikkaketjun verkkokaupasta löytyy laaja tuoksuvalikoima, josta löydät varmasti viettelevän tuoksun lahjaksi naiselle. Yves Rocher on maailmalla numero 1 kasvipohjaisten kauneustuotteiden valmistuksessa. Yves Rocher'n tuotteiden valmistuksessa laadunvalvonta on erittäin tarkkaa.

8. Yöpaita, pyjama
Yöpaita on monen naisen toivoma joululahja. Yöpaita romanttisiin hetkiin ja pyjama rentoon kotioloon.

Tämän joululahjan löydät todennäköisesti kohtalaisella vaivalla netistä. Muista olla tarkka kokojen kanssa. Voit aloittaa etsinnän vaikka Elloksen verkkokaupasta.

9. Vaatteet harkitusti tai lahjakortti
Vaatteiden ostaminen netistä lahjaksi ei välttämättä ole se helpoin homma. Jos kuitenkin tiedät toisen luottavan makuusi, kannattaa tämän kortin käyttämistä harkita.

Verkkokaupoista löytyy valinnanvaraa ja vaihtoehtoja moneen eri tyyliin. Tässä muutama linkki edellisten lisäksi.

Nelly.com - Nelly.com on Pohjoismaiden johtava nettikauppa, jossa myydään vaatteita erityisesti 15-30-vuotiaille tytöille ja naisille. Laaja valikoima vaatteita ja asusteita myös muotitietoisille miehille.

Zoovillage.com - Yksi Euroopan suurimmista vaatekaupoista netissä. Keskittynyt nuoriso- ja katumuotiin. Yli 300 brändin vaatteita myynnissä. Ilmainen kotiinkuljetus kaikkialle Eurooppaan.

10. Heijastin
Heijastin sopii lisukkeeksi isompaan joululahjaan tai sellaisenaan ystävän tai työkaverin muistamiseen.

Lisää joululahjaideoita naiselle löydät klikkaamalla tekstiin Lahja naiselle TOP 10.Tekstissä käydään läpi naisten top 10 lahjatoiveet perustuen MTV3:n Helmi-sivujen tekemään kyselyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti