Näillä vinkeillä selviät lahjan ostamisesta helpommalla

Hyvät lahjaideat ovat useimmille meistä tarpeen, kun pitäisi keksiä kumppanille syntymäpäivälahja, joululahja tai hääpäivälahja, josta toinen varmasti pitää.

Tähän ongelmaan ei ole patenttiratkaisua, mutta nämä vinkit auttavat sinua lahjan valinnassa.

1. Pidä kirjaa ostamistasi lahjoista. Ainakin minun on vaikea muistaa, mitä olen ostanut vaimolleni lahjaksi vuosien mittaan. Seuraavasta hääpäivästämme lähtien aion alkaa pitämään kirjaa vaimolleni ostamistani lahjoista.

2. Ole tarkkana toisen antamien vinkkien suhteen. Ainakin naiset osaavat tämän vinkkien kylvämisen jalon taidon. Huono idea ei myöskään ole pitää kirjaa toisen antamista vinkeistä tai (sellaisiksi tulkittavissa olevista).


3. Hanki hyvä lähde ideoille. Jos ei ole tullut kerättyä toisen antamia vinkkejä talteen, niin kannattaa etsiä itselle hyvä lähde, josta löytää hyvät lahjaideat kätevästi. Tämä blogi on yksi lähde, joka kannattaa tallentaa omiin suosikkeihin (pikanäppäin ctrl+D)


4. Valitse itsellesi mieluisin tapa ostaa lahja. Jos et erityisemmin nauti kaupoissa kiertelystä, niin kannattaa harkita lahjan hankkimista verkkokaupasta. Jos pelkäät, että postin tuoma paketti paljastuu lahjan saajalle ennen aikojaan, kannattaa tilata lahja työpaikalle jos mahdollista. Verkkokaupoista ostetuilla tuotteilla on myös 14 vuorokauden lakisääteinen palautus- ja vaihto-oikeus.


Etsitkö lahjaa kumppanillesi? Kannattaa tutustua seuraaviin artikkeleihin:
Lahja naiselle TOP 10
Lahja miehelle TOP 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti