Lahja naiselle TOP 11-20 - Lisää vinkkejä lahjaksi naiselle

Tässä naisten toivelahjat TOP 11-20. Toivelahjalista perustuu MTV3:n Helmi-sivujen tekemään suureen toivelahjakyselyyn, johon tuli yli 5000 vastausta sekä naisilta että miehiltä.

11. Hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka

Nainen haluaa olla kaunis ja pitää itsestään huolta. Hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka sopivat hyvin esimerkiksi joululahjaksi.

Kurkista naisen kosmetiikkahyllyyn, jotta osaat valita tuotteet, jotka sopivat hänelle. Jos ostat lahjan kaupasta, kysy myyjältä rohkeasti lisää.

Myös hiustenhoitotuotteita ja kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista löydät hyviä lahjaideoita naiselle. Verkkokaupoissa on yleensä hyvät tuote-esittelyt, jotka helpottavat valintaa.


12. Musiikkia

Musiikkia voit ostaa lahjaksi naiselle monessa eri muodossa. Hanki liput konserttiin, osta cd-levy tai lataa netistä kokoelma hänen lempimusiikkiaan.


13. Yhteistä aikaa

Yhteinen aika on parisuhteen kannatinkivi. Yhteistä aikaa et voi ostaa, sitä voit antaa vain päättämällä antaa enemmän aikaa teille kahdelle. Jos omatuntosi kolkuttaa, että teet liikaa töitä tai olet muuten liikaa pois kotoa, kannattaa ottaa tämä lahjavinkki tosissaan.


14. Urheiluvälineet ja -vaatteet

Nainen haluaa pitää itsensä kunnossa liikkumalla. Liikkumista helpottaa kunnon välineet ja vaatteet.


Naisen liikuntaharrastuksiin liittyvät lahjat ovat aina paikallaan. Tanssijalle uudet tanssikengät, lenkkeilijälle sykemittari, pyöräilijälle uusi pyörä, ratsastajalle istuvat ratsastushousut…vaihtoehtoja on lukemattomia.

15. Kampaajakäynti

Lahjakortista hänen lempikampaajalleen nainen varmasti ilahtuu. Jos et tiedä naisesi lempikampaajaa, käytä mielikuvitustasi sen selvittämiseen.

Lahjakortti kuoreen ja netistä naisen kauneuteen liittyvä runo mukaan, bueno!

16. Kännykkä

Kännykkä on lahja, josta on hyötyä ja huvia. Käytettävyyden ja ominaisuuksien lisäksi naiselle on tärkeää puhelimen muotoilu ja väri. Mieti, mitä ominaisuuksia naisesi kaipaa puhelimeltaan ja osta hänelle lahjaksi puhelin hänen lempivärillään.
Vertaile netissä ja osta sieltä, mistä halvimmalla saat.

17. Liput teatteriin

Tämä lahjaidea sopii kulttuuria rakastaville naisille. Tarjoa itsesi seuraksi teatterireissulle, pukeutukaa parhaimpiinne ja käykää syömässä teatterin jälkeen. Syntymäpäivälahja, josta jää hyviä muistoja.


18. Huomiota, suukkoja, kauniita sanoja

Tämä lahja ei maksa mitään, mutta ilahduttaa varmasti. Järjestä romanttinen koti-ilta rakkaasi syntymäpäivän tai nimipäivän kunniaksi, tekee hyvää parisuhteelle.


19. Auto

Auto on kallisarvoinen lahja, jolla voit yllättää naisen esimerkiksi hänen 50-vuotissyntymäpäivänään. Ole ovela ja ota selvää, millaisista autoista naisesi pitää, ja muista että auton valinnassa ulkonäkö ratkaisee paljon.


20. Lakanat

Uudet lakanat tuovat iloa makuhuoneeseen. Tämä lahjaidea toimii, kun tiedät naisesi maun.


Lakanoita kannattaa etsiä esimerkiksi Ellokselta. Lakanoiden kanssa samaan pakettiin sopii hyvin esimerkiksi sisustuslehden vuosikerta.

Katsoitko jo naisten toivelahjat TOP 10?

Jos et vieläkään löytänyt sopivaa lahjaideaa naisellesi, niin katso vielä naisten toivelahjalistan sijat 21-100?

1 kommentti:

  1. Suosittelen Tsekkiläisiä leluja, pelejä, elokuvia ja tekstiilejä: Myyrä (Krtek), Pat ja Mat, Rosvo Rudolf jne.
    http://tsekkitavaraa.valmiskauppa.fi/

    VastaaPoista