Lahjaideat naiselle TOP 10 - Löydä onnistunut syntymäpäivälahja tai joululahja naiselle

lahjaideat naiselleHyvät lahjaideat ja -vinkit ovat tarpeen, kun pitäisi löytää lahja naiselle. Onnistunut lahja on helpompi löytää, kun on joku käsitys siitä, mitä naiset yleensä tahtovat lahjaksi. Toivottavasti tämä kirjoitus voisi toimia ideapankkina sinulle, joka etsit lahjaa naiselle.

Mitä naiset sitten haluavat lahjaksi? Kukapa muu sen paremmin tietäisi kuin naiset itse.

MTV3:n Helmi-sivujen lahjakyselyyn tuli yli 5000 vastausta naisilta itseltään. Kyselyn perusteella Helmi-sivut listasivat 100 naisten eniten haluamaa lahjaa.


Helmi-sivuilta lista löytyy vain aakkosjärjestyksessä. Lahjaetsivä teki sinulle palveluksen ja listasi naisten lahjatoiveet suosituimmuusjärjestykseen.

Aloitetaan listan läpikäynti naisten TOP 10 lahjatoiveista.

Lahjaideat naiselle TOP 10

1. Koru

Kyselyn mukaan koru tai kello on edelleen naisten toivelahjojen ehdoton ykkönen. Tämä on meille miehille melkoinen haaste, koska korun ostaminen lahjaksi ei tunnetusti ole helppoa.

Koru on hyvä lahjaidea silloin, kun tunnet naisen hyvin. Tiedät millaisista koruista hän pitää ja jopa aavistelet, että hän voisi odottaa sinulta korua lahjaksi. Kannattaa myös muistaa, etteivät kaikki naiset odota mieheltä korua lahjaksi.

2. Kello

Kellon ostamiseen pätevät samat sanat kuin korun ostamiseen. Kello ostetaan pitkäaikaiseen käyttöön ja siksi valinta täytyy tehdä huolella. Varteenotettava vaihtoehto on ostaa lahjakortti koruja ja kelloja myyvään liikkeeseen.


3. Matka

Matka pois arjesta on meidän jokaisen unelma ja siksi erinomainen lahjaidea. Matkavaihtoehtoja on lukemattomia ja netistä löydät varmasti lahjaksi matkan, josta te molemmat nautitte.

Voit yllättää kumppanisi viemällä hänet lyhyelle kaupunkilomalle Eurooppaan. Perheen yhteinen unelma voi olla aurinkomatka, jonka voitte ostaa yhdessä lahjaksi koko perheelle.

Kylpyläloma Virossa tai kylpylälahjakortti on takuuvarma lahjaidea, joka saa molemmat hyvälle mielelle. Myös risteily Tallinnaan tai Tukholmaan on mukava irtiotto arjesta ja siksi loistava lahjaidea.

Rentoutumaan pääsette myös vuokraamalla mökin Suomesta - hieno mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin paikkoihin ja nauttimaan luonnon rauhasta.


4. Vaatteet

Naiset rakastavat vaatteita, mutta niiden ostaminen lahjaksi onkin toinen juttu. Ei helppoa, mutta ei myöskään mahdotonta.

Vaatteet sopivat hyvin joululahjaksi ja syntymäpäivälahjaksi, mutta pyöreitä täyttävälle naiselle en välttämättä vaatteita ostaisi lahjaksi.

Jos tiedät, että vaimosi tai tyttöystäväsi arvostaa vaateasioissa makuasi, vaate voi siinä tapauksessa olla erinomainen lahjaidea. Ehkä löydät hänelle lahjaksi vaatteen, jonka tiedät hänen tahtovan, mutta hän ei ole raaskinut ostaa sitä.

Vaatteiden ostaminen lahjaksi naiselle on miehelle myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisissa vaatteissa näkisit hänet mieluiten.

Yöpaita/pyjama on naisten toivelahjalistalla sijalla 7, urheilutarvikkeet - ja vaatteet sijalla 14 ja kengät sijalla 24.

5. Hajuvesi

Ylellinen hajuvesi on hurmaava syntymäpäivälahja tai joululahja naiselle. Ota selvää, minkälaisista tuoksuista rakkaasi pitää ja onko hänellä kenties joku lempimerkki. Varsinkin jos tiedät lahjan saajan lempimerkin, pystyt tilaamaan hajuveden lahjaksi myös netistä. Muista myös, että ainahan voi kokeilla jotain uutta!

6. Kauneushoitolakäynti

Täydellinen lahja lähes jokaiselle naiselle, kukapa nainen ei haluaisi tuntea itseään hemmotelluksi ja kauniiksi.

Osta rakkaallesi lahjakortti kauneushoitoon jossakin kylpylässä ja varaa samalla romanttinen kylpyläviikonloppu tai hotelliyö, niin lahjavalintasi on täydellisesti onnistunut. Tämä lahjaidea on itse testattu ja voin todella suositella.

7. Yöpaita, pyjama

Viehättävä yöpaita ja pehmoinen pyjama ovat toivottuja lahjoja, jotka sopivat hyvin vaikka samaan pakettiin. Yöpaita romanttisiin hetkiin ja pyjama rentoon kotioloon.

Pehmeä paketti ja ravintolaillallinen on syntymäpäivälahja, joka todennäköisesti saa naisen tyytyväiseksi.

8. Kirja

Hyvä kirja vie mennessään ja se voi tarjota lahjan saajalle jännitystä, tietoa, viihdettä, huumoria ja irtiottoa arjesta.

Jos lahjan saaja on kova lukemaan, todennäköisesti tiedät, minkälaisista kirjoista hän pitää. Yksi pitää elämänkerroista ja muistelmista, toinen ahmii dekkareita tai fantasiaa. Puutarhakirjat, keittokirjat ja muut harrastekirjat ovat hyödyllisiä ja siksi hyvin toivottuja lahjoja.

9. Suklaa

Suklaa on itsestäänselvyys naisten toivelahjojen top 10 -listalla. Rasia kauniisti pakattua suklaata sopii lisukkeeksi syntymäpäivä- tai joululahjaan tai sellaisenaan nimipäivälahjaksi.

Suklaalahjaa kannattaa etsiä paikallisesta herkkukaupasta ja myös isojen markettien valikoimat kannattaa tsekata.

10. Hierojakäynti

Kukapa nainen ei nauttisi päästä rentoutumaan hierontaan. Lahjakortin hierojalle voit ostaa paikallisilta hierojilta. Voit yllättää naisesi myös antamalla hänelle hieronnan itse.

Viikko tai viikonloppu kylpylässä hierontojen ja hoitojen kera on ylellinen lahja naiselle esimerkiksi 30-, 40-, tai 50-vuotislahjaksi tai hääpäivälahjaksi. Kylpyläloman voit varata helposti netistä.

Jos tältä listalta ei löytynyt sopivaa lahjaideaa, kannattaa katsoa naisten toivelahjalistan sijat 11-20.


Hyvä lähde helpottaa lahjan valintaa, siksi kannattaa tallentaa tämä sivu suosikkeihin (pikanäppäin ctrl+D).

7 kommenttia:

 1. Lisää koruja löytyy Dogtag.fi sivulta

  VastaaPoista
 2. Yksilöllisiä hopea- ja helmikoruja löytyy osoitteessa www.akoru.net

  VastaaPoista
 3. Ihania koruja löytyy osoitteesta www.kelttikorut.com!

  VastaaPoista
 4. Haluatko antaa omaperäisen lahjan? Osta tähti! Online Star Register on kaupallinen tähtirekisteri, jossa sinä voit antaa nimen tähtitaivaalla tuikkivalle tähdelle! Tähden rekisteröinti on erinomainen lahjaidea, kun haluat juhlistaa merkkipäivää tai muuta tärkeää tapahtumaa. Lahjapakkaukseen kuuluu tyylikäs lahjakääre, kortti ja henkilökohtainen viesti, todistus, onnittelukirje sekä yksityiskohtainen tähtikartta. http://osr.org/fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rekisteri on yhtä pätevä kuin minä perustaisin rekisterin, joka uudelleennimeäisi maksua vastaan maailman kaupunkeja ja lähettäisi ostajalle kartan, jossa halutun kaupungin nimi on muutettu. Viralliset nimet taivaankappaleille antaa International Astronomical Union, joka ei myy nimiä.

   Poista
 5. Vähän tarkempia vinkkejä http://www.joululahja.org/joululahja-naiselle

  VastaaPoista