Lahjaideat miehelle TOP 10 – Löydä onnistunut syntymäpäivälahja tai joululahja miehelle

Hyvät lahjaideat ja -vinkit ovat tarpeen, kun pitäisi löytää lahja miehelle. Miehelle on helpompi löytää onnistunut lahja, kun tietää jotain miesten yleisimmistä lahjatoiveista. Toivottavasti tämä kirjoitus auttaa sinua, kun etsit lahjaa miehelle.

Mitä miehet sitten haluavat lahjaksi? Kukapa muu sen paremmin tietäisi kuin miehet itse.

MTV3:n Helmi-sivut selvittivät vuoden 2007 joulun alla, mitä miehet toivovat lahjaksi. Toivelahjakyselyyn tuli yli 5000 vastausta. Vastausten pohjalta listattiin 100 miesten eniten toivomaa lahjaa.

Osa lahjaideoista tuntuu jo hiukan vanhanaikaisilta, mutta lista on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Helmi-sivuilta lista löytyy vain aakkosjärjestyksessä. Lahjaetsivä teki sinulle palveluksen ja listasi miesten toivelahjat suosituimmuusjärjestykseen.

Toivottavasti nämä lahjavinkit auttavat sinua löytämään onnistuneen lahjan miehelle.

Aloitetaan listan läpikäynti miesten TOP 10 lahjatoiveista.

Lahjaideat miehelle TOP 10

1. Auto


Auto miesten toivelahjalistan ykkösenä ei selittelyjä kaipaa. Tosiasia kuitenkin on, että harva pystyy autoa lahjaksi ostamaan.

Muista kuitenkin, että auton ei tarvitse olla tuliterä. Monen miehen toive on saada oma kesäauto, jolla pääsee kylille cruisailemaan. Vanha kupla tai amazon ei enää ole niin pahan hintainen, etteikö sitä voisi ajatella esimerkiksi kimppalahjaksi 50-vuotiaalle miehelle.

Hieno syntymäpäivälahja miehelle on viedä hänet koeajamaan uusi auto ja sen jälkeen hienoon ravintolaan syömään.

2. Deodorantti/partavesi/tuoksu

Klassinen lahja miehelle on deodorantti, partavesi tai tuoksu. Ehkä tiedät, millaisista tuoksuista miehesi pitää ja osaat valita hänelle lahjan sen mukaan.

Jos mies ei taas ole kovin sinut tuoksujen kanssa, voit ostaa hänelle tuoksua, josta itse pidät ja samalla opastaa häntä tuoksujen maailmaan.

3. Illallinen / päivällinen

Tie miehen sydämeen kulkee vatsan kautta. Juhlavaa illallista oman rakkaan kanssa harva mies voi vastustaa.

Tämä on takuuvarma syntymäpäivälahja tai nimipäivälahja miehelle.

4. Kirja

Myös kirja on klassikkolahja miehelle. Toimiva lahjaidea on kääriä pakettiin miehen lempikirjailijan romaani tai hänen harrastuksiinsa liittyvä tietokirja.

Pienellä miettimisellä ja verkkokauppojen valikoimia selailemalla löydät miehelle lahjaksi kirjan, josta hän pitää.

5. CD-/DVD-levy

Musiikkia tarvitsee jokainen. Luultavasti pystyt löytämään miehelle lahjaksi levyn, josta hän pitää ja jota hänelle ei vielä ole.

Ei muuta kuin kauppojen levyhyllyjä selailemaan tai tutkimaan verkkokauppojen valikoimia.

6. Vaatteet

Vaatteiden saaminen lahjaksi jakaa monen miehen mielipiteet. Toiset ovat tyytyväisiä, kun vaimo tai tyttöystävä shoppailee heidän puolestaan, toiset taas haluavat olla itse mukana valitsemassa vaatteitaan. Kun tunnet miehen riittävän hyvin, tiedät varmasti, onko vaate hyvä lahjaidea.

Hauska lahjaidea on teettää t-paita esimerkiksi teidän oman lapsen kuvalla tai jollain hupitekstillä. Jos tämä tuntuu kiinnostavalta lahjaidealta, niin kannattaa tutustua Spreadshirtin palveluun, jolla voit itse suunnitella ja teettää yksilöllisiä t-paitoja ja muita vaatteita.

7. DVD-soitin

Ensimmäinen elektroniikkalaite on miesten toivelahjalistalla vasta sijalla 7.

Moni nainen tuskin ostaisi miehelle lahjaksi elektroniikkaa, ellei tiedä tasan tarkkaan, mitä laitetta mies toivoo. Toisaalta, jos mies ei ole laitteiden kanssa hifistelijä, niin naisen huolella valitsema elektroniikkalaite on varmasti mieluinen lahja.

Elektroniikkalaitteiden ostamisessa kannattaa kääntyä myyjän puoleen tai tutkia huolella elektroniikkaverkkokauppojen valikoimia.

8. Viikonloppuloma/matka

Matka pois arjesta on meidän jokaisen unelma ja siksi erinomainen lahjaidea. Matkavaihtoehtoja on lukemattomia ja netistä löydät varmasti lahjaksi matkan, josta te molemmat nautitte.

Voit yllättää kumppanisi viemällä hänet lyhyelle kaupunkilomalle Eurooppaan. Perheen yhteinen unelma voi olla aurinkomatka, jonka voitte ostaa yhdessä lahjaksi koko perheelle.

Kylpyläloma Virossa tai kylpylälahjakortti on takuuvarma lahjaidea, joka saa molemmat hyvälle mielelle. Myös risteily Tallinnaan tai Tukholmaan on mukava irtiotto arjesta ja siksi loistava lahjaidea.

Rentoutumaan pääsette myös vuokraamalla mökin Suomesta - hieno mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin paikkoihin ja nauttimaan luonnon rauhasta.

9. Digitaalikamera/kännykkä

Uusi digikamera tai kännykkä voi olla lahja, jota moni mies on toivonut. Tämä lahja ei ole helpoimmasta päästä ostaa, koska miehet tunnetusti ovat tarkkoja siitä millaisia laitteita he haluavat.

Silti tämäkin voi olla täysin potentiaalinen lahjaidea, jos olet sattunut kuulemaan mieheltä vinkkejä siitä, millainen kamera tai kännykkä olisi hänelle mieluinen.

10. Alusvaatteet/boxerit/kalsarit

Alusvaatteita ja sukkia on saanut varmasti joka mies lahjaksi. Tämä perinteinen lahja anopilta vävypojalle on kiva ja hyödyllinen, kunhan ei toistu joka syntymäpäivä ja joulu.

Jos tältä listalta ei löytynyt sopivaa lahjaideaa, kannattaa katsoa miesten toivelahjalistan sijat 11-20.


Hyvä lähde helpottaa lahjan valintaa, siksi kannattaa tallentaa tämä sivu suosikkeihin (pikanäppäin ctrl+D).

3 kommenttia:

 1. Kaikenmaailman lelut ovat aina miehille mieleen =) Neodyymiset supermagneettikuulat ovat varmasti nyt kova juttu: www.magnets.fi

  VastaaPoista
 2. Tuolta vaikka autojuttuja tai nicer dicer, puoleen hintaan =)
  http://giftplaza.mycashflow.fi/

  VastaaPoista
 3. Lehti ei ole koskaan huono idea lahjaksi http://www.lehti-tarjoukset.com/lehti-lahjaksi-miehelle/

  VastaaPoista